Pompoen met geitenkaas

Pompoen met geitenkaas

(Vleesliefhebber? Wat plakken Serranoham over de salade past goed bij de smaken van dit gerecht)

Voor 2 personen

  • Een halve flespompoen
  • 1 grote rode ui
  • 200 gram rucola
  • 150 gram kastanjechampignons
  • 100 gram geitenkaas
  • Handje walnoten
  • 1 eetlepel gedroogde oregano
  • Chilivlokken

Snijd een flespompoen door midden en gaar deze in 50 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. (Ik gebruik de andere helft van de pompoen voor de soep)

Snijd een rode ui in partjes.

Maak de kastanjechampignons schoon.

Bak de ui en champignons in (kokos)olie in de koekenpan en voeg de oregano toe.

Als de pompoen klaar is, lepel je de pompoen uit.

Maak een bedje van rucola.

Doe daar de pompoen, ui en kastanjechampignons overheen

Verkruimel de geitenkaas in kleine stukjes

Een klein scheutje olijfolie erover heen.

Een beetje chilivlokken en walnoten naar smaak eroverheen.

Eet lekker.