Een bootje met warme kastanjechampignons en pecorino romano en pijnboompitten
Met romanasla als onderkantje, gevuld met warme kastanjechampignons en de zoutige smaak van de pecorino kaas.
Een lekker gerechtje vooraf of voor ‘erbij’.
Helemaal 5kilokwijt-proof! Koolhydraat-arm, vullend en niet ingewikkeld om te maken!
Wat heb je nodig voor 4 personen
Twee kroppen romanasla
500 gram kastanjechampignons
1 klein rood uitje
100 gram pecorino romano
Een klein handje geroosterde pijnboompitten
Verse rozemarijn
Verse peterselie
Verse bieslook
Peper en zout naar smaak
Olijfolie
Verwarm de olie in een koekenpan en bak de champignons met rozemarijn in 5 minuten zacht
Voeg de fijn gesneden rode ui toe en bak 10 minuten mee met de champignons
Voeg de gesneden peterselie en bieslook toe en roer goed door
Snijd de onderkant van de kroppen sla en gebruik één blad als bootje
Schep het mengsel met de champignons erop
Bak de pijnboompitten op een laag vuurtje lichtbruin
Voeg de geschaafde pecarino toe aan de champignons en strooi er wat pijnboompitten over
Eet lekker!