Bananen-kokosmuffins

Bananen-kokosmuffins

Veertien februari. De dag van de liefde. Voor jezelf. En al het moois om je heen.

Een mooi moment om te genieten van deze lekkere muffins.

Ik heb als cakevorm hartjes gebruikt om de dag compleet te maken.

Voor ongeveer 10 stuks.

  • 3 rijpe bananen
  • 100 gram amandelmeel
  • 3 eieren
  • 100 gram kokosrasp
  • 8 gedroogde abrikozen
  • Handje rozijnen
  • Handje bosbessen

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Mix de amandelmeel met de bananen.

Wel de rozijnen in warm water en giet ze later goed af of droog in een slacentrifuge.

Snijd de abrikozen klein.

Voeg de abrikozen, 80 gram van de kokosrasp en de rozijnen toe aan het mengsel.

Klop de eieren lekker luchtig met de mixer en voeg ze toe aan het beslag.

Mix alles goed door elkaar.

Giet een laagje in de cakevorm.

Doe hier 3 bosbessen op en doe nog een laagje van het beslag eroverheen, tot aan de rand van de cakevorm.

Doe de cakejes 22 minuten in de oven op 175 graden.

Als ze zijn afgekoeld doe je de laatste kokosrasp overheen.

Lang leve de liefde.