Fit door schaarste.

Fit door schaarste.

Je fitter voelen door minder te eten? Je energieker voelen door schaarste?

Vasten is één van de gewoontes geworden die mijn dagelijks leven beïnvloeden. Eerst een aantal uur de motor aanzetten voordat er gegeten wordt. Dit is één van de manieren die mij helpen om de reuma onder controle te houden.

Het liefst sport ik ook vóór het ontbijt. Een stukje hardlopen, wandelen, fietsen en die vul ik aan met krachtoefeningen. Een HITT of een tabata om zowel het uithoudingsvermogen als kracht te combineren. Hierdoor zet ik mijn lijf op alle vlakken AAN.

Het is een oeroude manier om je stofwisseling in gang te zetten.

In de huidige maatschappij waarin we op ieder moment van de dag kunnen eten, is het één van de grootste uitdagingen om je juist dáár niet aan te vergrijpen. Erg ingewikkeld want de meeste voeding die onder je snoetje verschijnt zijn snelle happen: koeken, frisdrank, repen, brood… alles wat je lopend naar binnen kunt werken om naar de volgende afspraak te hobbelen.

Ongemerkt hebben we daardoor van onze lijven suikerverslindende monsters gemaakt. Constant de drang voelen om te eten. Constant in de verleiding komen om toch wat te eten. Hierdoor verbruiken we vooral suikers als brandstof. De vetten die rondom onze organen liggen opgeslagen als ‘lovehandles’ worden groter en groter. Simpelweg omdat we ons lijf niet meer uitdagen díe vetten te verbruiken als energie. Zonde. Want je hebt voor wéken energie op de plank liggen.

Om op een laagdrempelige manier kennis te maken met vasten maakte ik, in samenwerking met Bodyhoop, een maandprogramma. In dit programma word je gemotiveerd om minder vaak te eten per dag. Je wordt gemotiveerd om je ontbijt steeds wat later op de dag te nemen. Je wordt gemotiveerd om te ervaren wat intermittent fasting jou brengt.

Om sport een prominente plek te geven in het programma, doe je dagelijks, voor het ontbijt, een workout van 15 minuten met de hoepel. Het liefst combineer je die ook nog met een stuk wandelen, fietsen of rustig hardlopen. De workout met de Bodyhoop is een HITT training waarbij uithoudingsvermogen en kracht wordt gecombineerd.

Zo maak je optimaal gebruik van nuchter sporten, stimuleer je je lijf om groeihormonen en mitochondriën aan te maken. Daardoor blijf je in rust meer vetten verbranden en stimuleer je de groei van spieren.

Bij dit maandprogramma krijg je

  • 6 workouts per week
  • video’s over voeding en vasten
  • Podcasts over de effecten van vasten op je lijf en je gedrag
  • Artikelen met achtergrondinformatie over de onderwerpen in het programma
  • Recepten
  • Toegang tot de besloten Facebookgroep om alle vragen te stellen die je hebt

Maak ook kennis met vasten en ervaar wat het jou brengt.

Meld je hier aan voor het programma.

Bodyhoop Energy Booster

Met code sjfun-982 krijg je tot en met vrijdag 25 maart 50% korting op het programma. Je betaalt dan 29.90 voor het complete programma.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>